Kúpiť zimné korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ 2v1


Korčule 2v1  >  Prezujte na ľad. S korčuľami 2v1 je to hneď!

Prezujte na ľad. S korčuľami 2v1 je to hneď!

Zima sa blíži, zimné štadióny už lákajú na verejné korčuľovanie. Vymeňte deťom kolieska za nože ľadových korčúľ!

Na horách už nasnežilo a zima sa blíži aj do nížin. A samozrejme, ľadové štadióny už majú plochu nachystanú aj na verejné korčuľovanie. Takže nezostáva než vytiahnuť zo skríň, pivníc a garáží zimné korčule, nechať nabrúsiť nože a vyraziť na ľad!

Majitelia korčúľ 2v1 to majú jednoduchšie. Korčule iste majú po ruke ešte z letného vyvádzania na kolieskach. Stačí jednoducho vymeniť kolieska za noža a môžu vyraziť v rovnakej topánke za zimnými radovánkami.

S korčuľami 2v1 ušetríte

Obojživelné korčule šetria vašu peňaženku. Navyše mávajú aj nastaviteľnú dĺžku, takže rastú s deťmi aj niekoľko sezón. Väčšinou sa dajú predĺžiť až o 2 dĺžky. Vydržia tak väčšinou tri letné a tri zimné sezóny.

V e-shopoch si môžete vybrať z naozaj širokej ponuky značiek a modelov pre dievčatá a chlapcov. Obľúbené modely si môžete zoradiť na porovnávačoch tovaru, alebo sa opýtať známych a nechať si kvalitné korčule odporučiť.... 

Korčule WORKER Naare 2v1 - univerzálne detské korčule

Na leto aj zimu sa hodia tieto obojživelné korčule. A takisto nastaviteľné - užívateľsky veľmi jednoduchý, pohodlný a rýchly systém zmeny veľkosti pomocou jedného tlačidla bez použitia náradia.

Navyše ich ďalšou dôležitou výhodu je odnímateľná brzda na jednom z in-line nástavcoch. Korčule WORKER Naare 2v1 sú všestranne využiteľné korčule vo všetkých ročných obdobiach.

Zdieľajte článok



Odporúčame korčule 2v1






Ďalšie novinky

Okolo Lipna na in-line korčuliach

Svoje korčule, či už klasické inline alebo univerzálne korčule 2v1, si môžete vyskúšať na obľúbenej trase okolo juhočeského Lipna.

Známe značky korčúľ 2v1

Obouživelné korčule 2v1 ponúka na trhu rad značiek, výrobcov a predajcov. Ich výhodou je univerzálnosť a v spojení s nastaviteľnou dĺžkou topánky aj úspora financií.

všetky novinky