Kúpiť zimné korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ 2v1


Korčule 2v1  >  Známe značky korčúľ 2v1

Známe značky korčúľ 2v1

Obouživelné korčule 2v1 ponúka na trhu rad značiek, výrobcov a predajcov. Ich výhodou je univerzálnosť a v spojení s nastaviteľnou dĺžkou topánky aj úspora financií.

A rodinné rozpočty dokážu byť poriadne napäté! Potom sa hodí kúpiť dieťaťu nastaviteľné korčule 2v1, ktoré vydržia niekoľko sezón a môžete ich používať celý rok.

Od koho korčule 2v1 kúpite?

Obľúbenou značkou detských korčúľ 2v1 je Tempish. Táto česká firma vyrába kolieskové korčule už od roku 1994. Teraz má zastúpenie aj v okolitých krajinách, je obľúbená na Slovensku, v Poľsku a v Maďarsku. Zastúpenie má vo viac ako 20 krajinách celého sveta.

Ďalšie českou značkou na trhu je Acra. Semilská firma dodáva na slovenský trh športové potreby už od roku 1991.

Rad zákazníkov si získali aj kolieskové korčule 2v1 značky Worker, ktoré dodáva taktiež slovenské zastupenie inSPORTline. Veľmi obľúbený je model Worker Marco 2v1. Podľa recenzií je to vďaka naozaj jednoduchému (na jedno stlačenie) nastavenie veľkosti korčúľ. Sú vhodné pre začiatočníkov na naučenie jazdy na korčuliach. Na Heuréke má nadpriemerné hodnotenie 92%.

Pri výbere korčúľ 2v1 sa pozerajte na kvalitu prevedenia - ušľachtilá certifikovaná oceľ, kvalitné ložiská (aspon ABEC 5), vnútorná vložka. Často je potrebné ich vyskúšať, alebo vybrať obchod, ktorý vám poskytne lehotu na vrátenie tovaru.

Ďalšími značkami na trhu sú Action, Spartan, Olaff, NIL S, ALBIS a ďalšie.

Zdieľajte článok



Odporúčame korčule 2v1






Ďalšie novinky

Okolo Lipna na in-line korčuliach

Svoje korčule, či už klasické inline alebo univerzálne korčule 2v1, si môžete vyskúšať na obľúbenej trase okolo juhočeského Lipna.

Známe značky korčúľ 2v1

Obouživelné korčule 2v1 ponúka na trhu rad značiek, výrobcov a predajcov. Ich výhodou je univerzálnosť a v spojení s nastaviteľnou dĺžkou topánky aj úspora financií.

všetky novinky