Kúpiť zimné korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ 2v1


Korčule 2v1  >  Korčule 2v1 recenzie, recenzie korčúľ 2v1

Korčule 2v1 - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov detských korčúľ 2v1. Ako sa im páčia a ktoré odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Korčule 2v1:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Korčule WORKER Reviro 2v1

Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie. ide dobre a páči sa mi ako sa dajú vymieňať kolieska a nože. Odporúčal.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.11.2015)

Vianočný darček pre dcéru. Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

Dva v jednom za danú cenu - niet čo dodať. Pohodlná široká topánka, rýchle upevnenie nohy, zatiaľ vyskúšaná len zimná verzia. Môžem len odporučiť, dcéra si ich chváli. Nie sú to jej prvé korčule tak vie porovnať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2020)



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

velmi dobrá cena využitie počas celého roku velmi dobre áno už odporúčam rýchla dodacia lehota+cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2014)

môžem si menit kolieska alebo nože využijem ich celý rok



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Spring 2v1

Vyhovovali nám tieto korčule,známy majú tie isté.Dajú sa použiť aj na ľad,a to je výhoda,lebo som tým ušetrila. Skúsenosti výborné. Používajú sa dobre,sú pohodlné. Odporučila by som produkt aj ostatným. Dizajn pekný,kvalita dobrá,pohodlné. Pozor asi na nič,lebo som veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2012)

Nadstaviteľná veľkosť,výborne sadli na nohu synovi,kvalita taktiež veľmi dobrá,som spokojná,ale hlavne syn. Páčil sa nám,a bol nám odporučený.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER York 2v1

dobrý produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)

flexibilita

nič



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Chcela som kúpiť pre syna kolieskové korčule. Vedela som, že korčule Worker budú kvalitné, lebo pre dcéru som tu kupovala nedávno podobné. Myslela som, že tie nože na ľad nevyužijeme a kúpime v zime ďalšie korčule. Cenovo by to bola aj tak výhodná kúpa. Bola som však milo prekvapená kvalitou korčúľ a jednoduchou výmenou nožov za kolieska. Na zimu ďalšie korčule kupovať nebudeme a využijeme tieto. Spodok korčúľ je z veľmi kvalitného a pevného materiálu. Kolieska sú tiež vo výbornej kvalite. Topánka je pevná a bezpečne drží nohu. Je vhodná i na ľad. Nedá sa porovnať s bežne predávanými detskými korčuľami, pri ktorých sa zvyčajne vnútro topánky vyberá von pri vyzúvaní a nie je pevné. Cenovo je to naozaj výhodná kúpa. Mám za jednu cenu korčule, ktoré využijeme celoročne . Tým, že sa dá topánka zväčšiť o niekoľko čísiel, využijeme korčule dokonca niekoľko rokov, čo je obrovská výhoda. Kvalita výrobku prevyšuje cenu. Čo sa týka jazdných vlastností, tie sú porovnateľné s korčuľami pre dospelých. Zatiaľ sme vyskúšali iba kolieska. Korčule sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2014)

- kvalita - cena - jednoduchá výmena koliesok za nože na ľad



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Nastaviteľné korčule 3v1 WORKER Juando

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2018)

Rýchle objednanie z pohodlia domova Doručenie až na adresu Kvalita tovaru Profesionálne vybavenie objednávky Informovanosť o stave objednávky Informovanosť o tom, kedy bude doručený tovar



Recenzia Korčule 2v1 Action Olaff

Výmena nožov bez problémov. Nastavovanie veľkosti funguje. Topánka pevne drží nohu. Odporúčam. Dcéra po 3 krátkych pokusoch korčuluje! Objednával som v piatok, zásielka bola doručená v pondelok krátko po obede v poriadku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2017)



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Výborný nápad, že netreba dvoje korčúl. Jednoduchá výmena z letných na zimné. Dá sa zväčšiť veľkosť korčúl takže využitie aj 2 - 3 sezón.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2016)

korčule sa dajú zväčšovať čo je veľká výhoda pri deťoch. za jednu cenu sa dajú použiť aj v lete aj v zime.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt len odporúčam dcéra je s ním veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2012)

Výhoda meniť kolečká za nože na ľad,pevná obuv,kvalitné gumenné kolečká a alumíniový rám,jednoduché prednastavenie veľkostí..



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marcola

Detské korčule, s ktorými sa jednoducho manipuluje, dieťa si ich zvláda obuť aj samé. Nastavenie veľkosti je jednoduché. Jediné, čo ma vždy na takýchto korčuliach rozčuľuje je, že tam nie je pri nastavovaní konkrétna veľkosť, ale písmená A - D. Tak sa musím vždy po čase ísť pozrieť na krabicu, aby som vedela akej veľkosti som kúpila korčule. Už v minulosti sme kupovali kolieskové aj ľadové korčule pre deti v insportline, s ktorými sme boli spokojní, tak sme aj tento krát automaticky nakúpili v tomto obchode. Zatiaľ sme ich neskúšali na ľade, dcéra ich dostala pod stromček, tak uvidíme, ako sa jej na nich bude korčuľovať.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.12.2015)

Dizajn, možnosť vymeniť ľadový nôž za kolieska (poteší tých, ktorí nemajú veľa priestoru na skladovanie), jednoduchosť nastavovania veľkostí a obúvania.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Zdieľajte článok


Odporúčame korčule 2v1






Novinky

Okolo Lipna na in-line korčuliach

Svoje korčule, či už klasické inline alebo univerzálne korčule 2v1, si môžete vyskúšať na obľúbenej trase okolo juhočeského Lipna.

Známe značky korčúľ 2v1

Obouživelné korčule 2v1 ponúka na trhu rad značiek, výrobcov a predajcov. Ich výhodou je univerzálnosť a v spojení s nastaviteľnou dĺžkou topánky aj úspora financií.

všetky novinky