Kúpiť zimné korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ 2v1


Korčule 2v1  >  Po Vianociach zamrznú aj rybníky. Buďte na ne pripravení!

Po Vianociach zamrznú aj rybníky. Buďte na ne pripravení!

Ľadové korčule patria medzi najobľúbenejšie darčeky pre malých aj väčších športovcov. Aké korčule vybrať?

Síce to zatiaľ vonku na nejakú zimu nevyzerá, ale korčuľovať už môžete na zimných štadiónoch. Takmer každé mesto, kde nájdete hokejový svätostánok, ponúka verejné korčuľovanie. Napríklad v Žiline sa od októbra korčuľuje trikrát týždenne (streda, sobota, nedeľa) vždy 1,5 hodiny za 3 €.

Ale počkajte, až začne mrznúť. V mnohých mestách sa opäť otvoria klziská na námestí, kde si budete môcť zakorčuľovať a k tomu ochutnať niečo dobré v okolitých stánkoch. Už sa tešíte na vianočný punč?

Ľadové korčule na Vianoce!

A pod stromček určite oceníte nové korčule na ľad. Pre tých najmenších sú to obľúbené kačičky - náš tip sú kačičky Worker. Pre staršie dievčatá a slečny sa hodia dizajnové krasokorčule, pre chlapcov klasické hokejové kanady.

Najpredávanejšie sú korčule 2v1

Hitom sezóny sú nastaviteľné kolieskové korčule a korčule na ľad v jednom. Príkladom sú detské korčule 2v1 Aron White, ktoré kúpite za približne 30 € a vďaka nastaviteľnej veľkosti 29-40 vydržia aj niekoľko sezón. A podľa recenzentov sú v skutočnosti ešte krajšie ako na fotkách v e-shope.

A hokejové korčule?

Obľúbené sú kvalitné korčule WORKER AXT Hattrick, ktoré sú aktuálne vo veľkej zľave za 25,10 € na insportline.sk.

A dámy ocenia za obdobnú cenu predávané krasokorčule WORKER Xara, na ktorých recenzenti oceňujú kvalitu za veľmi priaznivú cenu.

Zdieľajte článok



Odporúčame korčule 2v1






Ďalšie novinky

Okolo Lipna na in-line korčuliach

Svoje korčule, či už klasické inline alebo univerzálne korčule 2v1, si môžete vyskúšať na obľúbenej trase okolo juhočeského Lipna.

Známe značky korčúľ 2v1

Obouživelné korčule 2v1 ponúka na trhu rad značiek, výrobcov a predajcov. Ich výhodou je univerzálnosť a v spojení s nastaviteľnou dĺžkou topánky aj úspora financií.

všetky novinky